Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän almen


Jag tittar fram
bakom slöjan

Almen
står där välkomnar
talar utan ord
En sån magnetisk kraft
med toner jag hör
med mitt hjärta


Aldrig behöver jag vara ensam
när du finns
Du som hör min själs funderingar
utan att jag själv
artikulerat dem
Och samtidigt som du tar emot
sänder du och läker
Hela mig


Du min vän, min alm
mitt träd av alla träd
Du som finns här
Nära













Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-06 16:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt skriftat!
2019-06-16
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP