Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rus

Jag berusas som av tusen små toxiner
som virvlar och dansar i mina blodbanor.

När berusningen släpper stillnar de
som döda aktersnurror.

Då vill jag luta mig bakåt mot din lugna grundpuls.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-06 18:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert.
2019-06-06

  morgonstjärna VIP
döda aktersnurror hm jag har förmänskligt en klätterställning för katter en gång...

rolig liknelse

2019-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP