Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Närvaro

 

Stod hänförd såg på
en hummelbummel
yr av honungsvimmel
bland blommorna
och en nyckelpiga i vinden
en flygande eldkula av guld

En väldoft från en blå himmel




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-06 19:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas mycket! :)
2019-06-07

  Rafmagn VIP
Underbart beskrivet och med helt egna ord!
2019-06-06
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP