Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu talar rödstjärten

Jag hör saker hända
i vinden;

små saker
i lätta vindkast,
så obetydliga
att de knappt lyfter ett hårstrå

Ändå får de mig
att se mig om
ur trädgårdsstolen
i sjätte junis solbläster
kl. 12:28

För den uppmärksamme
är livet överbefolkat
av små ljud
med tillhörande orsaker

Nu talar rödstjärten
ur tallen
och mitt hjärta dunkar mörkt
djupt i köttets ljuddämpning




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-06 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP