Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet snart slut

Livet snart slut ,36 år till i den här sagan.
Snälla ge mig ett skratt till ,ge mig ett äventyr till.
Vill tillbaka till fisklivets dynamik,simma runt i havets förorenade vatten,omringad av bakterier och mutanter,äta gift och dricka toxin,en fest med dödlig utgång.
Vi är alla förlorade i kosmos gigantiska, barbariska
ljusfattiga lekstuga dömda till oändligheten.




Fri vers av sumerian
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-06 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sumerian
sumerian