Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idyll.

jag skulle göra vad som helst
för att få sitta där bredvid dig
på bryggan, titta ut över sjön
och dimman som lugnt vilar
över vattenytan
tänk att få vila huvudet mot ditt
och andas in den friska morgonluft
som skulle omge oss

jag skulle sitta där bredvid dig
och bara njuta, av din närvaro
av livet självt och av att bara vara
och kanske skulle jag förundras över
hur vi kan finnas till
i en så oerhört vacker värld
du och jag

kanske blir det så
eller så säger du nej

 

 

-//- 6/6 - 2019




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-07 02:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP