Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Än mer kär i honom.

Pojkvännen sover. Vill inte väcka honom, så stirrar mig inte blind på honom i rummet som han ligger.

Nej, tittar på honom på Facebook.
Och känner att jag blir än mer kär i honom.




Bunden vers av Mim
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-07 05:34



Bookmark and Share


  Hopplös själ
En jordnära kärleksdikt!

2019-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Mim