Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djingis Khan

 

Den där Herr Khan
krigade som fan
rövade och våldtog
människor dog

från denne härskare
sägs rön färskare
en halv procent idag
av folk har drag

1 av 200 i fragment
i gener har latent
spännande att veta
bakåt i tider leta

bevis finns i ditt DNA
om släktskap ha
blodtest kan bort sålla
låt labbprov kolla








Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-07 08:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och du vet varför han började...?
Hans far blev mördad.
2019-06-07

  Öknens Ros VIP
DNA-prover har blivit väldigt populära, i synnerhet bland dom som släktforskar.

Snyggt rimmat och fint flyt i texten.
2019-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP