Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuldrors värk!

Var tog alvaret vid?

Livet tog på sig en rutig kostym

Vardagen stilla i grå ton

 

Skuldrors värk

Penetrerande tand

Ljuset böljar i grynings rytm

 

 Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-05-31

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 430 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-06-07 08:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin rytm och med h oppfull slutton!
2019-07-14

  KattenKin VIP
Fint och poetiskt skrivet.
2019-06-11

  lila fjäderblomman VIP
Det finns hopp trots enformighet, allvar och värk!
2019-06-09

  Fem hjärtan VIP
Fint skaldat !
2019-06-09

  Maiah VIP
Det går lite upp och ner, fint skaldat
2019-06-09

  Sommarina VIP
Gamma’ln kommer
2019-06-07

  Alysse VIP
Fint och nära skrivet
om livet för många gamla
förr eller senare
2019-06-07

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om att åldras!
2019-06-07

  ULJO
Ålderdomen ger sig till känna.
2019-06-07

  Maria Sundelin VIP
Det smyger sig på
2019-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin