Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtiden önskad!

Mäktad tystnad vid fråga

Betänklig känsla inom

Vibrato tar sin början

 

Modigt i stillhet

Svaret ett annat

Framtiden önskad…

 

 Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-06-03




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 456 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-06-07 08:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppas din framtid blir full av det ljus och den värme du i dina texter ger till andra!
2019-07-14

  Margit Grell
Hoppfull!
2019-06-11

  lila fjäderblomman VIP
ser dina rader som ett " recept " - ta emot och acceptera svar från Universum.
2019-06-09

  Fem hjärtan VIP
En önskan direkt ur hjärtat! Fint!
2019-06-09

  Alysse VIP
Känns tagen ur verkligheten
bra skrivet!
2019-06-08

  Rise Little One
Hoppas på det bästa!
2019-06-07

  Marita Ohlquist VIP
Må framtiden bli enligt önskemål!
2019-06-07

  ULJO
Hoppet överger en aldrig
2019-06-07

  Maria Sundelin VIP
Hoppas på det bästa
2019-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin