Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opiaternas träsk

Husen var gråa,marken var blöt, sirenerna tjöt som vanligt i krokarna,nervositet blandat med optimism kolliderade i mitt inre.

Jag hade gjort detta 1000 tals gånger men visste aldrig slutresultatet.

Ambitionen var pengar men allt för ofta slutade det med våld.

Skuggorna på husväggarna började närma sig,jag kramade hårt om min revolver Colt 38.

Nu stod han framför mig,hans ansikte var insjunken och inpackad i den allt för stora luvan från hans jacka.

Han sträckte skakigt fram 2 blöta rödingar och jag lämnade stillsamt över Heroinet,




Fri vers av sumerian
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-07 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sumerian
sumerian