Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Old Lady

Once upon a time
The old Lady was young
May be even beautiful
Once upon a time
Old things were new
And ultra-modern
Time tears
Humans and gadgets
Time brings development
Improvements and renewals
Development
We never though
Was possible at the time




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 108 gånger
Publicerad 2019-06-07 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar