Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upprättelsen

 

 

 

 

 

 

I natt faller stjärnorna ner

 

och dekorerar de utslagna 

 

med ordnar 

 

 

 

De svaga reser sig 

 

och blir upprättade 

 

 

 

I rovdjurens tid 

 

när asgamar kretsar 

 

över oss 

 

 

 

Snyltarnas och krämarnas 

 

tid är snart förbi 

 

 

 

De som varit svaga ska

 

bli starka

 

och sätta

 

dagordningen

 




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 387 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2019-06-07 12:17

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Jäpp, nån gång ska upprättelsen komma.


2019-06-09

    ej medlem längre
WOW!EXPLOSION i mitt inre..
2019-06-08

  Briza media
Lågmält vackert, hoppfullt. Tack.
2019-06-07

  Fulbergarn
Det vore önskvärt
2019-06-07

  Kungskobran VIP
Så blir dom de starka och så börjar det om på nytt.
Människan är sig lik i alla läger
2019-06-07

  Öknens Ros VIP
Låt oss hoppas...
2019-06-07

  Johan Bergstjärna VIP
Utmärkt.
2019-06-07

  ULJO
Man hoppas på en upprättelse. Att alla får råd att leva.
2019-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten