Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden av din förtvivlan

 

 

Var gång jag står här på bron
Och ser ut över det mörka vattnet
Kommer bilden av din förtvivlan
Tillbaka till mig
Därför kan jag inte låta bli att undra
Vad du kände den där gången
Var det rädsla för det du funderade på
Eller var det själva livet som skrämde
Mest då du stod där tvekande
För jag kunde känna i mitt hjärta
Att om jag inte varit där just då
Hade du hoppat då
Den frågan kommer aldrig få ett svar
Därför kommer minnet tillbaka
Var gång jag står här på bron
En grå höstdag i oktober och
Ser ner i det mörka djupa vattnet




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-07 12:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känns och berör starkt!
2019-06-10

  ULJO
Gripande
2019-06-08

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text om ett minne som skaver!
2019-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP