Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet virvlar bortom sans

 

Allt jag vet:
befinner mig
på en planet
Mina lungor andas
Dagen som randas
Mina öppna ögons ljus
Lugn och ro i mitt hus
Kärleken rusar i blodet
Sanningen föder modet
Jag är ett UFO, ett väsen
Trogen min otrohet, kräsen
Varma fötter mot kallt järn
Mot världen tar jag spjärn
Ser upp på en stjärnbild
Väluppfostrat fin och vild
Kom nu älskling i en dans
Livet virvlar bortom sans!




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2019-06-07 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP