Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kasseras buller

Då de mörka kvinnorna utan synbarlig identitet sätter viveln i gång
över verklighetens grumliga vatten nedför Fabians vik i Körkarlens by
skapar de första scen för dagen nämligen att slå om natt till dag
Till och med vårt inneboende vansinne som brukade blandas in i våra göromål
fick en "vuxen" sanning över sig och dess nedlugnade inverkan varade till dess de hårda bröderna från städerna mellan gränderna i världar som inte påverkas av något av vad vi kan göra
arbetar fram scenariot omkring oss så att vårt medvetande får fritt spelrum
I denna mekanik som också kallas livet kasseras använt buller från denna process




Övriga genrer av Lennart Andersson
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-07 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson