Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur kärlek kan upplevas


En klapp med en kyss

Ibland är ordspråk svåra att förstå sig på och kan vara knepiga precis så som kärlek kan.

Som lyckligt kär'

kärleken är härligt och ger mig fjärilar i magen.

Kärleken gör mig stark
Kärleken får mig på humör
Och kärlek helar. Men...

Som olyckligt kär'

Kärleken svider, skär och sårar
Kärleken leker med mina känslor
Och till sist.. Så river kärleken mig itu'

Vilken av rollen är du?




Fri vers (Fri form) av Rhonja
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-07 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rhonja
Rhonja