Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han menar ju bara väl

Men så fort han öppnar munnen sin blir allting
bara så himla fel
Och han vet inte varför det bara kommer kråkor
ut ur hans mun
Och det är då som han kan känna allas missriktade
blickar mot sig, djupt nere i sin själ
Ja, det gör faktiskt jätte ont då han anser att han har
fått sin beskärda del av missriktade blickar
som om han vore en idiot
Men han är ingen idiot, såvitt han vet
Men det är klart att han lider av det hela till en viss del..

Han menar ju bara väl!

Ken Cassel
7/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-07 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel