Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


växa upp


Släpp taget


Krama om
men släpp fri

Duka fram
men låt äta själv

Ring
men låt pröva bussen

Förmana
men lär ut att lösa konflikt

Älska utan förbehåll
men släpp taget

och ungen din
kommer växa upp




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-07 18:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag släppte för mycket.
Inte bra.
2019-06-07
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP