Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sOrgset

Som om ett vatten stannar till utan flöde
väntar in tal , lägger sig ner och vilar nattliga timmar.
Inuti mitt stannar flödet omkring magen,
Håller vätan som i en ocean.

Jag har än inga himlar utan blytungt,
Tar bara ett steg efter annat, andas,
Försöker andas.
*




Fri vers av Yrre VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-07 19:59



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tårar håller inne. falla som regn ett måste. berörande
2019-06-08

  ULJO
Vi behöver flödande vatten. Torkan är förödande. Björkarna vissnar och dör och vi med dem om himlen sinar.
2019-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP