Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min första känsla.

Vid ditt första andetag börjar ditt hjärta lära sig vilka känslor den kan ge dig.
Men jag föddes under en mörk himmel med moln så långt ögat kunde nå.
Så de känslorna du lärde dig när du var liten är de känslorna jag möter just nu.
Jag vet inte om det jag känner är lycka, jag vet bara beskrivningen som människor har berättat för mig.
Så det som mitt hjärta pumpar ut i min kropp.
Är lycka för mig men sorg för dig.
För mig är en dag utan tårar en önskan från det förflutna.
En dag utan tårar för dig kan vara vardagarnas tråkiga vardag.




Fri vers av Sara.lykke
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-07 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara.lykke