Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såld



Vem har förskansat sig
i mina rum
En okänd konstnär
som kritiserar mitt liv
En osynlig kropp
som spökar i min fantasi
En maktgalen demon
som hånskrattar åt mitt öde
En författare
som inspirerar
eller en diagnos
som stämmer




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-07 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP