Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅNGEST EN KLOCKA SOM ALDRIG SLUTA TICKA



ÅNGEST EN KLOCKA SOM ALDRIG SLUTA TICKA

Ångest,ångest,ångest
Det påverkar hela dig
Andningssvårighet
Man tror man blir tokig

Ångest är en klocka som
aldrig sluta ticka
Med ett konstant ringning
Från dåtid till nutid

Tiden slutar aldrig
Åh,min älskling det
gör inte ångest heller

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-08 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj