Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väggen

Det enda som skiljer oss
Är väggen

I utrymmet finns skratt, glädje, hälsa
I utrymmet finns tårar, ofrid, ohälsa
Mår bra
Men mår dåligt

Kärlek
Ensamhet
Vill ha
Vill inte ha

Det enda som skiljer oss
Är väggen

Äta
Inte äta
Ute
Hemma
Spela
Inte spela

Vill må bättre men det går inte
Har snärjt mig hårt
Med ovilja
Vill vara fri
Men friheten stoppar

Det enda som skiljer oss
Är väggen




Fri vers av nz
Läst 247 gånger
Publicerad 2019-06-08 01:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nz