Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Me Casa Su Casa

Välkommen kompis
Vill att du ska veta att mitt hem är även ditt hem
Så känn dig som hemma
Släng upp fötterna på soffbordet om du känner för det
För det brukar jag göra
Så ta och slappna av lite nu och bara chilla medan jag
gör i ordning någonting som vi kan käka
Och är det något som du undrar över får du väl fråga
Nej, jag kommer inte bli arg på dig oavsett
vad du nu än vill mig och hålla på
och bråka…

Me Casa Su Casa!

Ken Cassel
8/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-08 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel