Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tigrinnan

Se upp killar för här kommer hon nu
Tigrinnan i en vacker dress
Så håll er på eran kant och stå helt stilla
Ja, så att hon inte klöser er med sina vassa naglar
till klor
För det är ingen mening att ni visar er rädda och
börjar att springa
För då lär hon genast bara jaga ikapp er för att sedan
äta upp er, då ni aldrig mera kommer att bli sedda

Så se upp nu killar för här kommer hon
Ja, jag vet att hon är en sexig tigrinna
Men gå nu inte fram till henne bara för det
Bara för att hon är så himla vacker och söt och håller
på och spinna
För ni lär inte ha en chans att kunna tämja hennes
vilda hjärta, då hon bara föredrar snabba
och korta romanser...

Tigrinnan!

Ken Cassel
8/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 108 gånger
Publicerad 2019-06-08 03:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel