Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi är oss


Motsatsens poesi

De poetiska orden, fraserna, meningarna
vill träffa vårt gemensamma alter ego
Vill mötas, förstå
Helt utan förbehåll.
Finns inget utrymme
för poesiorden
i det som skapar avstånd
i vårt icke-alter-ego




Fri vers av Betzy
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-08 04:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Betzy