Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknaden



håller dina ord i handen
ser
silverstrimman över himlen
bron till din själ

varför göra illa den som skadad är
den gjorde som var egenkär
strimma tunn som höstens löv
mellan liv och död
skärvorna faller
dagarna och tankarna

glöm inte

Glöm inte den som stupade
i stridens första minut

skärvorna brinner




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2019-06-08 07:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP