Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET LJUSA I LIVET ÄR KÄRLEKEN

DET LJUSA I LIVET ÄR KÄRLEKEN

Att visa kärlek till det fina vi har fått på denna jord
Kan vara ett vänligt bemötande utan några jakarandabord
Vi borde vara tacksamma för det liv som vi har fått
För den största kärlekshandlingen är ju du av stora mått

Att vara frisk och har hälsan är det viktigaste i livet
Visa ödmjukhet över det du har fått det är ju ledmotivet
Sjung ut din sorg och glädje för själen måste få hissa segel
Om man kan borde man inte titta i backspegeln

Tänk att få se en klar stjärnhimmel och skåda detta under
Blommorna på marken, sjöarna, skogarna och trädens lunder
Titta bara på det vackra landskapet som du har gratis
Att kunna njuta av sommaren med jordgubbar, sill och nypotatis

Så låt hjärtat vara med på dina utflykter genom denna seglats
För livet är en resa genom tid och rum ett riktigt sommarpalats
Men det hjälper inte att bara tänker på makt och rikedomar
För det ljusa i livet är kärleken, vännerna, skrattet och midsommar

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-08 07:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj