Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livets kostym

Hur många gånger har jag egentligen fyllt ut min kostym?
En handfull kanske
På min höjd
Oftast skrynklas den som beende om ursäkt
För vad?
Anar jag ens brottet?
Åklagare, domstol finns överallt
Alltid
Inuti mig och i ute allsköns möten

Kostymen sys himmelen
men måste kunna bäras även i helvetet




Fri vers av Mats Edin VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-08 09:14



Bookmark and Share


  Respons VIP
Kostymen blir en intressant symbol för svåra eller omöjliga livsval.
2019-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP