Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befriande

Befriande

Befriande
När regnet faller
Det tryckande heta
Exploderar i blixtar och muller

Befriande
När solen bryter fram
I det fuktiga och svala
Gnistrar i blad och mull

Befriande
När allting nåt sitt klimax
Hetta och fukten blandas
I längtans blossande hull

Befriande
När jag kan nalkas
Denna svalka
För min egen skull

Befriande
När allting faller
När allting släpper
Som var kvavt och täppt

Befriande
När allt det gamla
Rensas ut
Och alla spänningar tagit slut




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-08 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP