Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Teater

Skelettet av stål är rest
täckelse skaver
scenen är öde
och saknar ridå

där finns ingen
som reser sig
applåderna uteblir
allt är genomskådat






Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-08 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP