Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anmäl dig

I den verklighet som rörde sig om oss hörde jag av
röster runt våra kroppar
Det går med andra ord en morfemfåra rakt igenom rummet
som drar med sig alla
Snart har fåran tagit med oss utomhus till en fors
där man rastar innan vi försöker rädda oss
från utplåning eftersom deras maskiner slukar allt
Vi ställer oss orörliga ibland skuggorna
och torna upp oss med händerna i skyn
mitt i det förödande skvallret
Medan dånet från forsen skär rakt igenom vår vardag
utan att finna fäste någonstans




Övriga genrer av Lennart Andersson
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-08 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson