Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal

gammal skrivmöbel
kanske gömmer kvisthålen
det oförtäljda




Bunden vers av Gunwale VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-06-08 13:30



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Snitsigt ja! Hur länge kan man tälja en rejäl bit av bok? När "kvisthålen" alltjämt blir kvar till sist...

Oerhört välskriven haiku! (som du ej själv räknar till dem?)
2019-06-08

  Gunnel Eriksson VIP
Kvistigt och listigt.
2019-06-08

    ej medlem längre
Fyndigt!
2019-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP