Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ros

 

 

sommars ljuva grönska

vad kan man mer önska

känslor på topp

åh, ljuva rosenknopp

 

när du utslagen är

många håller dig kär

du doftar likt kaprifol

du är som blygaste viol

 

visa din skönhet och charm

vill hålla dig i min famn

rosens enkla linjer

är de man sällan finner




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-08 13:38



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
"tio tusen rosor"...
2019-06-09

  MALVAA VIP
en ros till dig ;)
2019-06-08

  överlevaren VIP
Ljuv läsning!
2019-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP