Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


reflektion (tanka)


Pingst


Pingst i vårdräkt skön

från Knektaparken dunk-dunk
frid på kyrkogård

Color Obstacle Rush där
rosor glöder här för dig




Bunden vers (Tanka) av stormengudrun VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-08 14:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte fint!
2019-06-10

  Larz Gustafsson VIP
Pingst för mig är tungotal och överjordisk salighet.
2019-06-08
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP