Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för ditt tålamod /EGEN BILD


NED- UPPGÅNG!

Solen går neråt

Natten på vägen hit

Skymningen går emellan

Mellan natten och grynningen

pågår långa historier

Det kan vara glada historier

eller sorliga  historier

Men

det som du ska veta att inget varar för alltid

All sorg kommer försvinna

Begrav din sorg i botten av glömskan 

Sätt på lite för mycket av din kvarvarande kraft

Peppra med lite av framtidens energi

Målet är återhämta dig

Visst solen är på väg mot nedgången

Men

säkert kommer hon på nytt nästa dag

Med ett nytt liv

genom ny ljus grynning

Ny uppgång

 

Precis som du

Oavsett nedgångarna

visst finns till slut

många uppgångar

som väntar på dig 

 

Tack för ditt tålamod 

 




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2019-06-08 15:23



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text som väcker tankar och känslor!
2019-06-10
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP