Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vatten gör mig fri


Kontrakt

Frihet i form av vatten,
frihet i form av kärlek.
Det är samma sak,
tills dagen friheten lämnar dig.

Jag är van vid att världen ger mig nej,
men kan man förändra världen med dig?
Kan jag få vara mig?

Kan jag få höra det magiska ljudet vi aldrig får nämna.
Aldrig lämna,
letar efter ord jag inte får benämna.
Allt mörkt jag vill utelämna.

Jag kan aldrig beskriva,
det jag vill ha sagt.
Jag söker inte makt,
jag är inte ens på jakt.
Jag lämnar det som något diffust, abstrakt.
Skriver på illusionen av ett icke existerande kontrakt.

Men för mig är det verkligheten.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 134 gånger
Publicerad 2019-06-08 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords