Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågan

 

Varför, varför inte
när då, när du vill
kan, men kan inte
svårt att finnas till

Söker, söker inte
vill hittas när du vill
gömmas eller inte
frågan finns du till?

(Copyright © Christin Lederman)

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-08 18:31



Bookmark and Share


  ULJO
Livet i ett nötskal
2019-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP