Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti

Ljusets sköra vagga
Tankens tunga tal
Hamnarna som flagga
Vilja över val

Duvorna som ruva
Samvetssvarta bon
Greven i sin gruva
Krälar på sin tron

Filantropisk fjäder
Skadeskjuten spärr
Mellan hud och läder
Ristas våra ärr




Bunden vers av Anna Helena VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-06-08 18:50



Bookmark and Share


  ULJO
Det kallas poesi.
2019-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Anna Helena
Anna Helena VIP