Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter att han hade flörtat lite med henne

låter han henne få vara, då han redan har visat henne
sitt intresse
Jo, för då blir ju bollen hennes att avgöra om hon vill
eller har lust att lära känna honom lite bättre
eller lite närmare
Ja, så är det ju
För han är inte gärna den som trugar sig på någon annan
och flörtar allt för mycket, då risken är mycket stor
att den förtjusande flörten istället bara blir jobbig
Ja, då den helt plötsligt istället har förvandlats och
tappat bort hela sin charm
Nä, och det är ju inget bra, som ni kanske förstår
då man absolut inte kommer att få någon chans på henne
so what so ever
Aldrig någonsin
För det är det första intrycket som gäller

Efter att han hade flörtat lite med henne, så låter han henne
få vara, då han bara avvaktar och ser, om han med tiden
får någon bra respons tillbaka..

Ken Cassel
8/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-08 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel