Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du förstå det?

Du skjuter dina
amorpilar rakt
in i min hungrande själ.
Jag kysser dig mitt i prick.
Vi träffas och dör
tillsammans ibland.
Livsglädjen som
exploderar i en
skön chock.
Jag älskar dig så
oerhört mycket!
Kan du förstå det?
Du gör mig härligt
galen och fri.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-08 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP