Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frivilligt så beger han sig in i mörkret

utan att tänka sig för
Jo, för han har hört att det händer en massor av läskiga
saker därinne
Så han tittar in, men ser ingenting då det är helt kolsvart
Kan inte ens se handen sin, framför sig
Han tänder då genast en ficklampa, som han klumpigt nog
bara tappar ner mot marken så att den går sönder

Frivilligt så beger han sig in i mörkret, nyfiken som han är
då han undrar vad det är som händer där
Och då han bara vill kunna känna på denna så mörka
och hemska atmosfär
Och varför då?
Jo, för det ligger väl i hans gener och natur, antar jag
då han bara måste få utforska allting
Men så är han inte så mycket mera, än en människa heller
En nyfiken liten djävul som ständigt vill ha svar
på alla de frågor som han har...

Frivilligt så beger han sig in!

Ken Cassel
8/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-08 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel