Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-04-26 11:34 av the wildcat (medlemsid: 79522) reviderad


droppar

 

jag blåser daggdroppar
som slår ut till blomknoppar i din hand

blåser över till dig
mitt hjärta med kärlek
 
 
*
 
jag lever stunden i dagens öga
lever stunder
giv doft i blomma
sekunder 
 ständigt
 
 
himlen är grå idag
det regnar
det är vanligt när man ser orden
från igår
ingen förstår känslan som inte gått vägen
samma
 
det är vänner och familj, de vi har vid sidan
som ger de djupaste såren
 
bedrövligt när hundarna fortsätter skälla
när ingenting finns utanför
 
 
 



Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2019-06-09 07:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP