Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt namn är (frihetsinfluensa)

Hej mitt namn är,
det spelar ingen roll.
Jag har kontroll.
Jag har aldrig varit bra på lycka.
Det är konstigt, kan man tycka.
På mina knappar kan man inte trycka,
världen är en dödsolycka.

Jag ler,
och jag menar det.
En underbar känsla,
pensla med lite medkänsla.
Rensa.
Jag tror jag fått frihetsinfluensa.





Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-08 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords