Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Respektera min önskan

Jag ger upp, orkar inte mer.
I graven vill jag lägga mig ner.
Orkar inte längre mot en framtid där jag inget ser.
Respektera min önskan av dig jag ber.
Jag skall bli en ängel som mot dig alltid ler.




Fri vers av JanneD VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-09 01:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man blir inte en ängel när man dör och alla kommer inte till himlen.
2019-06-09
  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP