Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fasad

Åkte till storstaden
Nämnde helt andra anledningar
Till varför
Än vad det faktiskt var

Att det var du
Kunde jag aldrig erkänna
För det är ju svagt
Bara svagt

Kärlek är en svaghet
Och jag är så jävla stark
Säger jag jämnt
Såklart

Men vi sågs du och jag
Ändå
Vi nämnde helt andra anledningar
Till varför

För båda vet vi om
Att vi aldrig kan ses som svaga
Inför varandra
Det vore ju så dumt

Det jag skriver här och nu
Lär du aldrig få veta om
För det är sanningen
Sanningen är svag

Vi bygger fasad på fasad
Och när det ifrågasätts
Skrattar du och jag
För vi vet båda om

Att verkligheten
Ja den är
Ju alldeles
För vag




Fri vers (Fri form) av Fonofobisk
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-09 02:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fonofobisk
Fonofobisk