Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksanrop

Får jag vara med dig
när verkligheten nalkas
Vi kan ju samsas här på rampen
och ta emot teatermånens vackra glans
En gång i barndomens nejder
hängde igenkänningsspegeln mitt på estraden
och hjälpte till att porträttera det blommande silverårsträdet
där man kunde hålla sig fast i den runda azurstjärnan
och ignorera att det bildats ett svart hål under den
medan ett tungt Xian-poem följer med oss
in i det kommande livets gångar
för under dessa arbeten att förbereda sig
inför morgonens nästa roll
måste man ju också få finnas till
I Tiden




Fri vers av Lennart Andersson
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-09 03:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson