Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sus

 

 

av morgon

 

i denna tid, stilla innan

är orden nakna

i obesvarad rymd

 

och du

 

i någonstans

är inom, liksom jag 

en andning, ett hjärtslag

 

en tystnad

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-09 04:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP