Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Telluspassagen

Vi är passagerna
på femte planet
Gud vet
vad som
väntar oss




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-09 04:44



Bookmark and Share


  Respons VIP
Är det ett hot eller ett löfte?
2019-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP